Door Stan Poels, GroenLinks, Fractievoorzitter op 5 maart 2014

Op de zaterdagmarkt van Ankeveen

Op zaterdag 1 maart 2014 heeft een team van PvdA en GroenLinks Wijdemeren  de zaterdagmarkt van Ankeveen bezocht.

Vanuit een eigen marktkraam , fraai rood en groen gekleurd door posters en ballonnen,  hebben we contact gezocht met de bezoekers van de markt en met hen gesproken over  politiek, de komende gemeenteraadsverkiezingen en  Ankeveense aangelegenheden. En we hebben een heerlijke kopje biologische pompoensoep aan onze bezoekers aangeboden. Ook de andere marktkraamhouders hebben zich de soep goed laten smaken.

We waren in goed gezelschap van onze collega’s van DorpsBelangen en werden aan het eind van de ochtend verrast door de fraaie carnavalsoptocht van “de Schuimlikkers” door het dorp. Ook hebben we nog het bouwterrein aan de Arnoud Voetlaan bezocht en gesproken met omwonenden.  Een bouwterrein dat maar niet bebouwd wordt…..!
De organisatie van de weekmarkt ligt bij vrijwilligers. Dit is kenmerkend voor Ankeveen: een dorp waarbij de inwoners de handen ineen slaan om het een leuk en bruisende gemeenschap te laten zijn. Dat is iets dat de PvdA en Groen Links erg ondersteunt.  Het leefbaar  houden van onze kernen maakt onderdeel uit van ons verkiezingsprogramma.
Volgende week,  8 maart , maken we een fietstocht door onze gemeente en  praten met belanghebbenden over de verkeersproblematiek op de Vaartwegen.
Ankeveen

 

Stan Poels,  GroenLinks, Fractievoorzitter

Stan Poels, GroenLinks, Fractievoorzitter

Beste lezer, inwoner van Wijdemeren,  Ik ben naast gemeenteraadslid voor Wijdemeren werkzaam als bestuurder van een scholengroep voor voortgezet onderwijs in de provincie Utrecht.  Ik haal mijn inspiratie vooral uit de zorg voor mensen die (tijdelijk) extra ondersteuning van onze gemeente nodig hebben.  De nieuwe taken zorgtaken die op 1 januari 2015 door de gemeente worden uitgevoerd zijn daarbij

Meer over Stan Poels, GroenLinks, Fractievoorzitter