Door Kees Bosdijk op 2 juli 2013

Persbericht PvdA en Groenlinks

De leden van de Partij van de Arbeid en Groen Links hebben unaniem ingestemd met het voorstel van hun besturen om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 intensief te gaan samenwerken. De reden hiervoor is dat onze insteek in de verkiezingen grote overeenkomsten vertoont en dat het doelmatig is om de progressieve krachten in Wijdemeren te bundelen.
Gezamenlijk is overeen gekomen dat de PvdA de lijsttrekker zal leveren: Sandra van Rijkom, de huidige fractie-assistente. Tweede op de lijst wordt de huidige fractie-assistent van Groen Links, Stan Poels. Er is ook een gezamenlijk verkiezingsprogramma. Vóór de verkiezingen zal dit programma worden geconcretiseerd in een 10-puntenplan.
De Partij van de Arbeid en Groen Links willen dat Wijdemeren een sterke gemeente is waarin iedereen meetelt. Een gemeente die solidair is, maar waar een gezonde eigen verantwoordelijkheid verwacht wordt, van iedereen. Een gemeente waar iedereen meedoet en waar we niemand aan zijn lot overlaten. Een gemeente die gericht is op de natuur en waar duurzaamheid de gewoonste zaak van de wereld is.
PvdA en Groen Links bruisen van de energie. Op ons kunt u rekenen. Wij hopen op uw steun, zodat we de kans krijgen om onze ambities samen waar te maken.

Kees Bosdijk

Kees Bosdijk

Sinds 1979 wonend in Nederhorst den Berg. Gepensioneerd.  Eerste raadslid in Nederhorst den Berg (1998-2002), toen raadslid in Wijdemeren (2002-2010),  sedertdien bestuurslid van de afdeling.

Meer over Kees Bosdijk