Door Sandra van Rijkom, PvdA op 28 februari 2014

PvdA Groen Links en de Rood/Groene fiets karavaan op 8 maart

PvdA en Groen Links nodigen de aanwonenden van de Vaartwegen uit voor een kop koffie en een gesprek op 8 maart in de Drie Dorpen.

PvdA-GL

PvdA en Groen Links pleiten voor een goedkope, duurzame en definitieve oplossing om het verkeer in ’s-Graveland en Kortenhoef te beteugelen. Oplossingen moeten in overleg met de bewoners van de Vaartwegen tot stand komen,  vinden PvdA en Groen Links en willen daarom graag met de aanwonenden in gesprek op 8 maart. PvdA en Groen Links zullen met een Rood/Groene fiets karavaan, die vanuit de verschillende dorpen vertrekt, een bezoek brengen aan de Emmaweg, de Koninginneweg en de Canneburgerweg. De aanwonenden van de Vaartwegen zijn vanaf 14.00 uur van harte uitgenodigd voor een kop koffie en wat lekkers in de Drie Dorpen. Door middel van een flyer, die in de week van 5 t/m 7 maart huis aan huis zal worden bezorgd,  zullen alle aanwonenden worden geïnformeerd.

De fietstocht zal vervolgens worden voortgezet naar de Meenthof. Vanaf 15.00 uur zullen de fietsers verzamelen voor de Dobber. De Rood/ Groene karavaan heeft ballonnen om uit te delen en tevens willen wij de bezoekers graag te woord staan om uitleg te geven over de 12 punten van ons verkiezingsprogramma.

Sandra van Rijkom, PvdA

Sandra van Rijkom, PvdA

Beste lezer, inwoner van Wijdemeren, Ik ben nu bijna 4 jaar wethouder binnen de gemeente Wijdemeren, met veel plezier. Het plezier in het werk werd medebepaald door de goede samenwerking met de collega’s van het CDA de VVD en later Dorpsbelangen. Een korte weergave van de ontwikkelingen over de afgelopen 4 jaar; Wij hebben als

Meer over Sandra van Rijkom, PvdA